Aşağı Sarıkaya İlkokulu

Vizyon: Çevreyle bütünlesmis ve çevreye liderlik yapan ögrenmeyi ögrenen ve ögrenmeyi ihtiyaç olarak algilayan model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz. Biz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.

Başarılar:

Saatler: 08.45-14.35
Isınma: SOBA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0354) 661 10 52

WEB - https://asagisarikayailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağısarıkaya Mahallesi Boğazlıyan Caddesi No8 Yenipazar Beldesi Boğazlıyan Yozgat

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Kendi imkanların dahilinde veya öğrenci servisi ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 60 KM İLÇE MERKEZİNE 32 KM